THELMA'S

Recentebeoordeling


4 sterren uit 302 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thelma's. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 19:33 Het duurde 2 uur voordat ik me eten had. Vervolgens heb ik gebeld omdat ik voor 1,50 komkommer had bij besteld en er maar 4 plakjes inlagen. De eigenaar geeft aan dat ik zelf moet afhalen!!!! Verbreekt verbinding en niet meer bereikbaar. Afrader!
6 feb 2024 om 15:52 Lekkere broodjes en snelle bezorging!
23 jan 2024 om 21:31 Meer als 105 minuten zitten wachten ! Eten was okeje behalve de bak banana die was werkelijk niet te vreten een bonk vieze vette zooi
21 dec 2023 om 16:07 Alleen die Johnny Cake kaas was wel hard
3 dec 2023 om 0:52 Sorry, maar dit is toch geen roti?! Ik maak 'm zelf nog beter, maar het hele ding aan bestellen is, dat je dat dus juist niet hoeft te doen. Hier bestel ik iig niks meer.
30 nov 2023 om 22:23 Mijn bestelling is niet bezorgd. Wie het wel heeft gekregen geniet ervan, als ik dit wist had ik een veel groter bestelling geplaatst. In deze donkere dure tijden, is gratis eten altijd welkom.
23 nov 2023 om 17:39 pasteitjes kip en Surinaamse bami met kip smaakte weer goed zoals altijd dankjewel
11 nov 2023 om 19:41 Eten is lekker allen ,jullie van thuisbezorgd hadden geen bezorgers bij Thelma dus heb ik zelf mijn eten opgehaald
4 nov 2023 om 20:44 Had ik de recensies maar eerder gelezen..roti besteld, ik vond de kip heel eng leek wel stukjes nekwervel met droge kip eraan.. en heel weinig boontjes zeg maar. Ik heb het gewoon laten staan omdat ik de kip er zo vreemd uit vond zien was ik er vies
12 okt 2023 om 18:04 Ja hoor weer heerlijk eten
27 sep 2023 om 20:29 Ik had om extra sate saus gevraagd is er niet bij geleverd, en bij de sate zat ook geen saus. Ik lust de bakabana alleen met sateesaus. Verder moet ik 1,50 voor komkommer betalen en zitten er vervolgens zitten er maar een paar halve komkommers bij
22 sep 2023 om 20:14 Altijd lekker eten