THELMA'S

THELMA'S Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 54 beoordelingen
6 apr 2020 om 7:25 lekker
2 apr 2020 om 21:15 Geen ster waard. Bestelling geplaatst en betaald, 2 uur later bezorgd. In de tussentijd meerdere malen (6x) gebeld en steeds met een excuus “de bezorger is al vertrokken, we begrijpen het en nog geen oplossing” totaal niet voor herhaling vatbaar.
1 apr 2020 om 20:37 Aub als het langer duurt, bel me van te voren. Nu moest ik bijna 2 uur wachten zonder dat jullie iets zeiden. Eten was lekker
1 apr 2020 om 12:55 Duurde bijna 4 uur voordat ik mijn eten kreeg. Na tal keren bellen bleven ze constant zeggen dat het eten onderweg was. Toen het eten eindelijk kwam had geen trek meer. Echt geld verspilling en zonde van mijn geld. Niet voor herhaling vatbaar
31 mrt 2020 om 23:42 goed voeder
31 mrt 2020 om 20:03 Eten is nog niet bezorgd. 18.46 besteld. Nu 20.01, hoop dat het nog bezorgd wordt..
31 mrt 2020 om 13:20 Aardige bezorger. Ik had verkeerde pastei gekregen, ik kreeg met rundvlees ipv tonijn. Lekkere nasi, veel kip.
28 mrt 2020 om 19:49 Op tijd bezorgd en de kwaliteit was hoog.
27 mrt 2020 om 21:28 eten 1 uur voor gewenste tijd bezorgd.
27 mrt 2020 om 20:21 Besteld om 18:05 uur. Rond 19:45 uur de bestelling ontvangen. Er stond zo'n 55 minuten voor. Gelukkig was alles nog wel warm en lekker op smaak, maar het lange wachten maakt de ervaring minder.
27 mrt 2020 om 20:02 Lekker eten! Bezorging duurde aanzienlijk langer dan in eerste instantie aangegeven. Maar is zeker het wachten waard.
27 mrt 2020 om 19:47 Ingepland om vroeg te laten bezorgen. Eten was 30min te laat en helaas koud geworden. Kreeg ook de melding in de app dat het eten er al was op de geplande tijd.