THELMA'S

THELMA'S Lekker en snel!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 17 beoordelingen
10 nov 2018 om 19:40 Beetje koud, smaak weer top.
20 okt 2018 om 18:39 3e keer dat we hier hebben besteld. Eerste keer hebben we 2,5 uur moeten wachten op ons eten de tweede keer ruim 3 uur en vandaag 2 uur en 15 minuten. De baka bana was letterlijk ijs koud. De overige broodjes waren koud. Heel jammer weinig verbetering!!!
14 okt 2018 om 8:23 Heerlijk eten en op de afgesproken tijd geleverd.
6 okt 2018 om 7:58 Eten smaakt goed! Heerlijk. Maar bezorgtijd is lang en daardoor eten wat aan koude kant. Jammer wat de smaak is awesome
23 sep 2018 om 11:16 Ik had de rotie. Super lekker.
15 sep 2018 om 21:17 Na 2uur(!!!) nog geen eten. We hadden al meerdere malen gebeld. Bij aankomst was het bakje van het eten gaan lekken / gevallen.. Eindstand : geld terug en geen eten..
25 aug 2018 om 6:50 Lekker authentiek eten. Ik snap de slechte beoordelingen niet. Ik kom al lang in de winkel op het Palletplein, alles wordt vers bereid naar moeder’s recept. Dat kost meer tijd. Maar dat proef je dus ook. Bezorging is met een dikke smile dus ook 5*. Top.
2 jun 2018 om 10:03 Het eten smaakt goed, heel lekker dus. Het was nog lekker warm en de bezorging was binnen 25 minuten. Sneller dan ik had verwacht. Bezorging was erg goed, en de mensen zijn altijd heel klantvriendelijk.Het is het waard om vaker te bestellen of af te h
13 mei 2018 om 21:43 We verschillende dingen besteld waaronder bami. Jammer van de lange bezorgtijd want daardoor was bami verzuurd en hebben het weg moeten gooien.
29 apr 2018 om 15:31 Eten was zeer onder de maat en koud! Hebben super lang moeten wachten en daarbij een pastei vergeten te leveren! Bij deze wordt er hier nooit meer besteld. Echte kenners moeten hier niet wezen!
23 apr 2018 om 10:50 Eten was heerlijk. De bezorging was veel te laat. Maar ze hebben het netjes afgehandeld. Volgende keer bestellen we gewoon weer.
22 apr 2018 om 16:44 Bezorging erg slecht Eten was koud En nog ziek geworden ook Nooit meer !